Гостување на Елвис Шаќири на МТВ каде што беа презентирани барањата од манифестот и текот на кампањата Ние Гласаме Ние Одлучуваме.

Кампањата „Ние гласаме, ние одлучуваме“ ги исполни сите планирани активности што се однесуваа на презентирање на барањата. Самите барања, поткрепени со голема поддршка од ромската заедница, граѓанската иницијатива „Аваја“ очекува да бидат остварени до крајот на 2020 година.

Долгорочните резултати на граѓанскиот сектор и политичкиот контекст во Македонија, по 2000-та година, овозможи поголем простор за делување во општеството и поголемо политичко учество во Македонија.

Partners and Supporters

     

Find Us

Contact us

Dimitrie Cuposki 25/1
1000 Skopje, North Macedonia

[email protected]