📌 Прочитајте го брифот за политики „Предизвици во имплементацијата на јавни политики за Роми“ кој вчера беше презентиран пред пратениците кои се дел Интерпартиската парламентарна група за правата на Ромите (ИППГ). Брифот за политики нуди предлог опции за подобрување на четири закони кои позитивно ќе влијаат врз ромската заедница.

Partners and Supporters

   
   
     

Find Us

Contact us

ul. Aminta treti (Leninova) br.33A/1-25,
1000 Skopje, North Macedonia

+389 75 314 504

[email protected]