Извештај на Европската Комисија за напредокот на Македонија [2016]

Инфографикот го претставува напредокот на Македонија за 2016 година

[Кликни на инфографикот за оригинална големина]

Partners and Supporters

     

Find Us

Contact us

Dimitrie Cuposki 25/1
1000 Skopje, North Macedonia

[email protected]