Резултати од предвремените парламентарни избори 2016

Почитувани читатели,

Во очекување на ДИК за официјални податоци за распределба на мандати по изборни единици, тимот на Ромалитико според официјалните податоци направи симулација на распределба на мандати по изборни единици.

[Кликнете на инфографикот за оригинална големина]

Partners and Supporters

     

Find Us

Contact us

Dimitrie Cuposki 25/1
1000 Skopje, North Macedonia

[email protected]