Ромалитико резултати од 2016

Почитувани читатели,

Денес ни е роденден! Следниот инфографик го илустрира нашето дејствување во 2016 година

 

[Кликни тука за оригинална големина]

 

Partners and Supporters

   
   
     

Find Us

Contact us

ul. Aminta treti (Leninova) br.33A/1-25,
1000 Skopje, North Macedonia

+389 75 314 504

[email protected]