Колку си веруваат граѓаните од различни етнички заедници помеѓу себеси?

Колку си веруваат граѓаните од различни етнички заедници помеѓу себеси? Од графиците во продолжение ќе дознаете како е распределена довербата и која на која заедница најмалку или најмногу и верува.

Целосното истражување можете да го прочитате на следниов линк: https://tinyurl.com/y5vglj8w

Partners and Supporters

   
   
     

Find Us

Contact us

ul. Aminta treti (Leninova) br.33A/1-25,
1000 Skopje, North Macedonia

+389 75 314 504

[email protected]