Ромалитико резултати од 2016

Почитувани читатели,

Денес ни е роденден! Следниот инфографик го илустрира нашето дејствување во 2016 година

 

[Кликни тука за оригинална големина]

 

Partners and Supporters

     

Find Us

Contact us

Dimitrie Cuposki 25/1
1000 Skopje, North Macedonia

[email protected]