Патот до “моќ” на ромските политички партии

Програмскиот менаџер, Deniz Selmani во Оп-ед за порталот emagazin.mk го изрази својот став по однос на работата и позиционирањето на ромските политички партии за предвремените парламентарни избори во 2020 година.

Целиот текст може да го прочитате на следниот линк https://emagazin.mk/patot-do-mo-na-romskite-politichki-partii/

Партнери и поддржувачи

     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

Димитрие Чупоски 25/1
1000 Скопје, Северна Македонија

[email protected]