Документи

СТРАТЕШКИ ДОКУМЕНТИ

   

 СТРАТЕГИЈА НА РОМАЛИТИКО 2019 – 2021

Овој документ е прв стратешки план на Институтот за истражување и анализа на политики Ромалитико кој се однесува за периодот 2019-2022. Во стратешкиот план се дефинирани визијата, мисијата, принципите, вредностите како и определбите за кои се залага Ромалитико.

 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ

   

 НАРАТИВЕН ИЗВЕШТАЈ 2018

 НАРАТИВЕН ИЗВЕШТАЈ 2019

 НАРАТИВЕН ИЗВЕШТАЈ 2020

 

 ЗАВРШНА СМЕТКА 2016

 ЗАВРШНА СМЕТКА 2017

 ЗАВРШНА СМЕТКА 2018

 ЗАВРШНА СМЕТКА 2019

 ЗАВРШНА СМЕТКА 2020

 

РЕГУЛАТИВА

   

  СТАТУТ

 ПРАВИЛНИК ЗА РАБОТА

 

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Аминта трети (Ленинова) бр.33А/1-25,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]