Собрание

 

 

Сузана Усеин

Образование: Дипломирана по родови студии при УКИМ - Филозофски факултет/ Институт за родови студии и Магистер по Социологија и Социјална Антропологија - ЦЕУ (Будимпешта, Унгарија)

Работен ангажман: FRIDA | The Young Feminist Fund - консултант 

 

 

Силхан Саитов

Образование: Дипломиран доктор по медицина на Медицинскиот факултет при УКИМ – Скопје 

Магистерски студии во тек – Јавно здравје и здравствен менаџмент 

Работен ангажман: Програмски менаџер – Здружение на граѓани Ромаверзитас, Скопје

 

 

Салије Ибраими

Образование: Дипломиран Правник при Универзитетот на Југоисточна Европа – Тетово

 

Работен ангажман: Министерство за Правда – сектор за бесплатна правна помош и политички систем

 

 

 

 

Кенан Таир

Образование: Апсолвент на Факултетот за Информатички науки и компјутерско инженерство при УКИМ, Скопје

RGPP Програма – студент на подготвителен курс за мастер студии во Будимпешта

Работен ангажман:  ИТ Консултант

 

 

Аријета Тахири

Образование: Студентка на Медицински факултет (општа Медицина) при УКИМ

 

 

Партнери и поддржувачи

     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

Димитрие Чупоски 25/1
1000 Скопје, Северна Македонија

[email protected]