Управен одбор

   

Елвис Шаќири

 

Образование: Правен факултет при Универзитетот на Југоисточна Европа, Магистерски студии во Будимпешта – Унгарија на Централно Европскиот Универзитет на програмата човекови права.

 

Работен ангажман: Извршен директор, Ромалитико


   

Силхан Саитов

 

Образование: Дипломиран доктор по медицина на Медицинскиот факултет при УКИМ – Скопје 

Магистерски студии во тек – Јавно здравје и здравствен менаџмент

 

Работен ангажман: Програмски менаџер – Здружение на граѓани Ромаверзитас, Скопје


   

Марија Сулејманова

 

Образование: Дипломиран правник при Факултетот за правни науки – Јустинијан Први во Скопје и магистер по човекови права при Централно Европскиот Универзитет - ЦЕУ во Будимпешта.

 

Работен ангажман: Програмски Менаџер – Право, Ромалитико

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Мајаковски бр. 12/1-18,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]