Ромалитико Тим

     
Елвис Шаќири (CV)
Извршен Директор
email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
       
               
 
Дениз Селмани (CV)
Програм менаџер – Локална демократија
email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Суад Скендери (CV)
Програм менаџер – Политика
email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Алберт Мемети (CV)
Програм менаџер - Економија
email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Марија Сулејманова (CV)
Програм менаџерка – Право
email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
               
 
Симона Симова (CV)
Финансиски асистент
email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
     
Мухамед Ајваз (CV)
Помлад истражувач - Економија
email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
   

 

 

Партнери и поддржувачи

     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

Димитрие Чупоски 25/1
1000 Скопје, Северна Македонија

[email protected]