Резултати од предвремените парламентарни избори 2016

Почитувани читатели,

Во очекување на ДИК за официјални податоци за распределба на мандати по изборни единици, тимот на Ромалитико според официјалните податоци направи симулација на распределба на мандати по изборни единици.

[Кликнете на инфографикот за оригинална големина]

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Аминта трети (Ленинова) бр.33А/1-25,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]