Ромалитико резултати од 2016

Почитувани читатели,

Денес ни е роденден! Следниот инфографик го илустрира нашето дејствување во 2016 година

 

[Кликни тука за оригинална големина]

 

Партнери и поддржувачи

     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

Димитрие Чупоски 25/1
1000 Скопје, Северна Македонија

[email protected]