Извештај на Европската Комисија за напредокот на Македонија [2016]

Инфографикот го претставува напредокот на Македонија за 2016 година

[Кликни на инфографикот за оригинална големина]

Партнери и поддржувачи

     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

Димитрие Чупоски 25/1
1000 Скопје, Северна Македонија

[email protected]